Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо коментира победата на своя тим над Янтра Габрово в първата контрола на “заралии” за тази година. Старозагорци се наложиха с класическото 3:0.

LAP.bg
24 снимки

“Резултатът е последното нещо, което ме интересува в контролите. Имахме тежка седмица и за мен бе важно поведението на футболистите. Имаше хора, които не можеха да участват в този мач, но се надявам в следващите да ги видим. Няма как да не съм доволен от младите. Мисля, че имат потенциал в себе си, просто трябва да го развиват. Минали са около 10 дена от подготовката и нямам причина да не съм доволен. Тренираме двуразово всеки ден и най важното е да се запазим от контузии", акцентира Херо.

"Няма да сме в добро състояние, защото ще тренираме двуразово всеки ден, ще играем и контроли, но накрая смятам през последните 10 дена да намалим натоварването и ще излезем в много по-добро състояние. Макута - може да питате нашия спортен директор за него, аз не се занимавам”, коментира Димитров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.