Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари говори пред медиите след поражението на неговия отбор от Левски с 0:1 в двубой от 30-я кръг на efbet Лига.

"Направихме един много добър мач. През първото полувреме имахме ситуации за гол. Играхме като равен с равен с един много добър отбор като Левски, който има и един чудесен треньор. През втората част противникът ни натисна и не можахме да имаме ситуации за гол, както през първата част. Имахме една грешка през второто полувреме, която коства трите точки", започна той.

"В две части на мача пресирахме много добре противника, но в друга част ние се защитавахме и така се разви мачът. Не можем да владеем постоянно топката срещу противник като Левски. Нашата тактика беше да ги пресираме високо и да изчакаме нашите възможности. Мачът беше добър за нас, но като анализираме с резултата, си тръгваме с една загуба, която не искахме да се получи. Много съм доволен, но можеше да вземем много повече от този мач", продължи специалистът

"През втората част не бяхме толкова атакуващи. Нашето желание беше да стоим във втората група. Искахме поне точката от този мач. Завършихме с равни точки със Славия, но поради головата разлика сме в долната група. Сега трябва да сме боеспособни и да запазим клуба през следващата година", добави наставникът на Берое.

"Ние си гледаме противниковия отбор, гледаме да се представим по най-добрия начин с всеки. Имаме 3 мача на собствен терен и 2 като гост. С нашата публика мисля, че ще имаме добри резултати. Нашият приоритет е да останем в efbet Лига", завърши Хосе Луис Ачиари.