Българската звезда Димитър Бербатов не е играл футбол на високо ниво от точно 11 месеца, но не е забравен от световните медии. Той беше нареден от италиански специализирани футболни сайтове сред най-добрите свободни агенти на пазара в момента. 

Причината за обособяване на такава подредба е, че зимният трансферен прозорец в огромна част от водещите европейски първенства затвори снощи и вече тимовете могат да се подсилват само със свободни агенти. И ако някой не е имал достатъчно средства за трансфер, ще може да се обърне към играчите без договор. 

За Бербатов е написана следната кратка визитка: "Още една изгодна опция за нападател изглежда Димитър Бербатов. Той игра за последно в индийския Керала Бластърс, но е на линия за последен клуб в кариерата си на 38 години като свободен агент. Не е играл футбол от март 2018 г.". 

В момента родният нападател води зимна подготовка с Берое. Дали ще запише един последен полусезон в кариерата си, или ще се откаже от футбола на 38 години, предстои да разберем съвсем скоро.