Старши треньорът на Етър Светослав Петров бе много критичен за играта на футболистите си след загубата с 0:3 от Берое. Той сподели, че отборът му е бил безобразен през първото полувреме и ако е бил треньор в бокса, е щял да хвърли кърпата.

“Ако трябва да съм честен, изобщо не ми се говори. Загубихме, защото първото полувреме бяхме безобразни, срамни дори. Честно казано, ако бях треньор в бокса, сигурно щях да хвърля кърпата. Просто исках да се приключи този мач, защото отношението и представянето ни в този мач първото полувреме беше жалко, на нищо не отговаря”, започна Петров.

“Явно, че е оказало. Вместо да покажем, че всеки един футболист има по-голям потенциал и не трябва отборът да е на това място. Напротив, ние доказахме, че там ни е мястото. Съжалявам много, извинявам се. Аз лично съм разочарован, защото в крайна сметка аз съм треньорът на отбора, но начинът, по който изглеждахме първото полувреме, за мен не е начинът, по който трябва да изглежда един професионален отбор".

“Не мога да кажа. Надявам се, че предстоят по-добри дни (б.р. за предстоящия сезон във Втора лига). Очаквам отборът да покаже реакция и да изглежда по съвсем различен начин”, добави Петров.