Един от най-опитните играчи в състава на Берое Иван Бандаловски изказа мнението си за победата над Ботев Враца. Според него, победата е била 1000% задължителна и ключът към нея са били ранните грешки на съперника. 

"Не беше хич лесно, Ботев е един много добре организиран отбор. Имахме късмет, че вкарахме два бързи гола и че успяхме да си решим мача. Сашо Ангелов е направил един добър отбор и ще създаде много проблеми на другите грандове. Добре, че първите 15 минути вкарахме два гола, защото Ботев Враца са силен за българските стандарти тим", заяви Бандата.

Той коментира и предстоящия мач с Левски в 6-ия кръг на "Герена". Бандаловски е юноша на "сините", но явно няма да има никакви сантименти и вярва в продължаване на успешната серия на беройци на този стадион.  

"С Левски е тотално различен мач от днешния. Сега бяхме 1000% задължени да бием, а с Левски е дерби, така че в дербито нищо не се знае. Миналата година на "Герена им направихме равен и ги бихме, още нямаме загуба този сезон, дано продължим така и следващия сезон", завърши крайният бранител.