Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира поражението от Левски с 1:3 в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

"Повратният момент беше голът, който допуснахме от прекия свободен удар, допуснахме елементарен гол, ние сме си виновни, при това положение не знам дали имаше нарушение. Аз съм виновен и съм готов да си понеса отговорността. Осем човека имаха проблеми с втората вълна на коронавируса, играехме контролни срещи с резерви и юноши, но това не е оправдание", започна Димитров.

Не трябваше да допуснем този гол от прекия свободен удар, както и червения картон, допуснахме и дузпа, при ситуация която не предвещаваше гол. Не съм говорил с Охене, имаше задържане, не се отсъди, но това не го оправдава. Трябва ни време да набавим това, което сме пропуснали. Отборът има потенциал, но много неща ни попречиха да покажем качествата и потенциала, които имаме. Остава ни първенството, където ще дадем всичко. Малко е времето за възстановяване, техните футболисти ще са по-свежи, тъй като днес те играха с втория си състав", добави той.

"Имахме огромното желание да спечели мача, исках отборът да покаже друго лице, от това, което показахме, но съм се лъгал", каза в заключение треньорът на Берое.