Старши треньорът на Берое - Петър Колев, не беше щастлив след домакинската загуба с 0:2 от тима на Арда. 

„Много неща не ни достигнаха и ни липсват в момента. Главно е физическата подготовка и мотивация в някои хора. Не разбирам това напрежение и непредизвикани грешки в някои хора. И времето беше тежко, но оправдания може да намерим много. Имахме възможности през първото полувреме едва, две, три ситуации, но не се получи. В края на полувремето получихме абсурден гол. Няколко наши човека трябваше да избият топката. Оттам не мога да съм недоволен от второто полувреме. Видях старание, имахме няколко шанса. Ясно беше, че след като трябва да гоним изравняване срещу отбор като Арда, ще създадат някои ситуации. Те са добри в прехода и в контраатаката. Въпреки всичко си направих изводи кои хора са тук още и кои вече ги няма. Ще го обсъдим с ръководството. Вече имам ясни впечатления за това“.

„Първо, има много хора с неясно бъдеще. Отделно, някои от тях не са в състояние за мачовете. Оттам идва тази липса на мотивация и концентрация в отделни моменти. Нужна им е една победа. Както и в днешния мач, имахме няколко добри ситуации за гол. Не допуснехме и много опасности пред нашата врата, но не се получи“.

„Особено второто и в края на мача видях стремеж и желание в някои хора. Другите се бяха поуморили. Направихме пет смени, от това по-офанзивно може ли? Смятам, че тези хора, които влязоха се раздадоха“.

Накрая Колев поздрави феновете на старозагорци за 105-ата годишнина на клуба:

„Пожелавам на феновете на Берое да са здрави, щастливи и да вярват в доброто бъдеще на Берое“, заяви Колев.