Футболистът на Берое Тонислав Йорданов спечели приза за "Играч на мача" след хеттрика му срещу Спартак Варна. Нападателят на "зелените" си пожела да бележи повече и сподели, че е много щастлив от своя първи хеттрик.

"Естествено за всеки футболист е мечта да вкара хеттрик. Това ми е първият, много съм щастлив, надявам се да продължа с добрите игри и да помагам на отбора с целите", започна Тонислав Йорданов.

"Треньорът ни беше подготвил много добре към техните силни и слаби страни. Мисля, че изпълнихме указанията и се представихме добре. Можеше и още да вкараме, самият аз изпуснах положение през първата част. Гордея се с момчетата и отбора", продължи нападателят.

"Мисля, че доста положително ще повлияе тази победа. Имахме доста тежък период. Точно това ни трябваше, надявам се самочувствието вече да е на ниво.Надявам се да се разписвам всеки път, няма значение къде. Да, сега се получи и четирите ми гола да са във Варна. Ще гледаме тепърва Славия, добър отбор са, имат изключителен треньор. Дано играем, както днес, дори и по-добре, надявам се и на положителен резултат, все пак сме домакини", завърши Тонислав Йорданов.