Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо ядосан от равенството 0:0 с Берое. Освен от загубата на две точки, той беше разочарован и от играта на отбора му.
 
"Играта ни не заслужава оценка. Бяхме много неорганизирани през първо полувреме, когато дадохме много шансове на съперника. Липсваше ни агресия, динамика, скорост. Нямам обяснение, но винаги се получава така след евромачове. Подобрихме малко представянето си след почивката, но пак имаше много брак в играта ни. За цял мач не създадохме нито едно голово положение и това се случва за първи път, откакто аз съм треньор на ЦСКА. Днес обаче бяхме направо беззъби в атака.
 
Освежих състава с петима играчи, които не бяха играли много в Европа. Очаквах повече от тях, може би се дължи на психиката. Не бяхме този юмрук, който трябва да бъдем. Дано отборът се мобилизира и да се върнем в правилната посока. Трябва да работим върху много компоненти и един от тях е психиката. 
Класата, която дава на отбора Кери, е ясна, но не може ЦСКА да е зависим от един играч. За да станем шампиони, трябва да показваме постоянство.
 
Берое ни надиграха в определени моменти, трябва да го призная. Затова поздраяввам колегата, който е добър и етичен треньор", заяви Младенов.