Спортният директор на Берое Валентин Грудев, коментира ситуацията около старши треньора Александър Томаш и възможно ли е той да бъде сменен при загуба от ЦСКА. Старозагорци са в много тежка поредица от резултати и се заговори, че специалистът може да изхвърчи при поредно поражение от "червените", които напоследък преминават през Берое като през малка гара. 

"Всеки треньор, когато поеме отбор с амбиции, би следвало да се притеснява за поста си постоянно. Томаш е от този тип хора, които си изпълняват задълженията и си следват пътя на развитие. Аз, като спортен директор, смятам, че въпросът за смяна на треньора не стои на дневен ред."

"Но, разбира се, всичко зависи от резултатите. Добър резултат срещу ЦСКА ще даде нужното спокойствие, най-вече на нашите фенове. Мисля, че Берое има сили да излезе от тази криза. Добър резултат означава да не загубим".

"Щом в последните четири шампионатни мача имаме три загуби, да кажем, че има спад, да не го наричаме "криза". Но не е нормално да допуснем толкова загуби. Хубавото нещо е, че разликата в точките в челото не е голяма и при една-две победи бързо може да се съкрати", заяви Грудев пред "Тема спорт".