Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че „заралии“ имат силите и амбицията да постигнат нещо голямо като класиране през настоящия сезон. Той даде интервю пред „Тема Спорт“.

Берое постигна страхотна победа с 3:1 срещу Левски при съботното гостуване на „Герена“, като головете отбелязаха Педро Еуженио и ветеранът Мартин Камбуров, който се отчете с 2 попадения. Грудев не спести добрите думи за представянето на отбора на Александър Томаш.

„Още преди двубоя бях сигурен, че ще се представим добре. Спечелихме убедително с 3:1 и нямах никакви съмнения във възможностите ни. Единствено имах леки притеснения, че заради първото място и първото място в класирането ще има еуфория в техните редици и лека съдийска подкрепа“, коментира Грудев.

„Момчетата ни бяха на много високо ниво и се надявам да осъзнават, че сега е моментът за постигането на нещо голямо. Всички вече се съобразяват с Берое и ще излизат пределно мобилизирани срещу нас“.

„Рано е да мислим за крайно класиране. Силите са много изравнени и всяка точка е ключова. След резултата с Левски още повече съжалявам за загубата от Арда. Нямахме късмет в онзи двубой. Важното е играчите да осъзнават, че могат много и е по силите им да постигнат много“.

„Съдбата ни дава шанс да се изправим последователно срещу двата дразнителя за старозагорската публика – Левски и Ботев Пловдив и се надяваме да ги зарадваме отново. Победата срещу Левски няма да ни отнеме вниманието от срещата с Ботев. Не се заблуждаваме от загубата срещу Царско село, срещу нас „канарчетата“ ще са съвсем различен отбор“, завърши Грудев.