Спортният директор на Берое – Валентин Грудев, говори пред клубния сайт след двубоя с Монтана и решението на Петър Колев да подаде оставка.

"Много изненадващо решение. Преди да излезе за интервюто с телевизията, Петър Колев направи изявление на футболистите, че благодари на ръководството, но това са нормални спонтанни реакции. Ще имаме време до тренировката във вторник да разговаряме наново. Явно доста му е повлияло, че е бил дълго време в щаба на Димитър Димитров, но той знае много добре, че има абсолютен кредит на доверие от ръководството. Смятам, че за момента това е нормална реакция. Той има договор с Берое и няма как да взима моментни решения", заяви Грудев веднага след срещата с Монтана. 

"В сряда, след загубата от Царско село, решихме да сменим треньорското ръководство. Събрахме се и взехме решение треньор да бъде човек, минал през Берое. Имаше достатъчно предложения от почти всички свободни треньори в момента, но ние решихме да са тези хора - млади, с желание за работа. Опитах се да разубедя Петър Колев, но той каза, че е взел решение. Явно достатъчно го е тормозило това, което се случва", допълни Грудев. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.