Последното ново попълнение на Берое - Ромарио Мойс, разкри как се е стигнало до трансфера му в Стара Загора. За последно офанзивният халф беше част от Рапид Букурещ, а сега ще се опита да помогне на заралии в битката за оцеляване. 

„Пристигнах в Берое чрез мениджърска агенция. Подписах с клуба до лятото. След това ще обмисля възможностите си“, коментира Ромарио пред Prosport.ro. 

„През януари се бях свързал с италиански агент. По това време той ми каза, че разговаря с директори на клуб от Серия Б и каза да изчакам. С надеждата да хвана този шампионат, чаках и не говорих с никого. Не беше писано да се случи и за съжаление загубих много време“, каза още той. 

“През миналото лято имах няколко оферти, но поради определени обстоятелства не успяха да се реализират. Имах и проблеми с различни агенти. По-късно прекратих договора с моя агент. През следващите месеци имах предложение от Лига 2 на Белгия, но не ме устройваше. В същото време имах оферта и от Украйна, но заради ситуацията там взех решение да не ходя”, допълни Ромарио.