Наставникът на Берое - Петър Колев, сподели впечатленията си от нулевото равенство с ЦСКА. 

"Поздравявавам играчите, защото някои от тях бяха извън игровия ритъм за този мач, но обстоятелствата ни принудиха да изберем подобен подход на игра. Радвам се, че бяхме успешни в тази формация. Казвал съм им, че тук няма място за титуляри и резерви, всички са от Берое. Смятам, че направихме много добър мач и можем да съжаляваме, че не победихме. Играхме срещу сериозен отбор, с много добър треньор, така че само може да ме радва тази точка", заяви Колев.

"Схемата на игра бе избрана спрямо контузените, които имаме, спрямо противника и спрямо предстоящия мач, за който ще имаме малко време да се възстановим. Това бе ключът към успеха. Да, имахме колебания през първото полувреме, когато имахме проблеми в дясната част на нашата защита, но с корекция нещата си дойдоха на мястото." 

"Аз обичам да варирам в схемите. Понякога може да ви се стори експеримент, но за мен е изключително важно играчите да могат да играят в няколко схеми, на няколко позиции. Още веднъж им благодаря за себераздаването и добрия футбол, който показаха днес." 

"Имаме малко време да се възстановим, ще направим всичко възможно. Успяхме да съхраним известен брой играчи, но оттук нататък ще имам главоболия да мисля по състава." 

"Играчите са запознати с изискванията и това, което ни предстои. Надявам се контузените да се възстановят по-бързо. Днес ни липсваше важен играч в защитата, който бе наказан", завърши специалистът.