Старши треньорът на Берое Петър Колев бе доволен от показаното от неговия тим след победата с 3:0 в гостуването на Локомотив София. Специалистът похвали някои от своите футболисти и заяви, че след натоварения цикъл в последните две седмици за „зелено-белите“, играчите му трябва да починат добре.

"Радвам се за представянето на играчите. Имахме 4 мача за 12 дни, но завършихме този сгъстен цикъл по добър начин. Победата ни е категорична смятам, без никакви условности. Дадохме им 1-2 възможности, а за жалост не успяхме и докрай да реализираме някои атаки, с които да стигнем до по изразителен резултат“, коментира наставникът на старозагорския клуб.

"Донякъде имахме късмет с VAR, че ни зачете гол. Радвам се за Тунгара и Лебон, които успяха да реализират попазения. Ние работим всяка седмица за завършващата фаза. Имаме винаги много точни удари, но до днес нямахме голяма ефективност“, заяви старши треньорът на заралии.

"Да, има своите особености схемата с трима защитници, но ние в момента не разполагаме с много крила. Камара и Фал са контузени. Ако играем 4-2-3-1 няма да имаме никакви смени на фланговете. Аз обичам да търся промени, надявам се и играчите да се напасват по-бързо към тях“, анализира Колев.

"Първо ще починат играчите след тези натоварен цикъл, а след това се надявам футоблистите с по-малко ритъм да наваксат. Дано направим една добра подготовка през паузата и да завършим успешно есeнния дял“, завърши наставникът на Берое.