Берое обяви официално, че Петър Колев не просто ще води отбора до края на този сезон, но той ще остане на поста и през следващата кампания. Както е известно, специалистът пое кормилото, след като Димитър Димитров и заралии се разделиха по взаимно съгласие.

"След проведена среща между ръководството на клуба и Петър Колев бихме искали да информираме привържениците на „зелено-белите“ и футболната общественост, че Колев ще продължи да води отбора в оставащите мачове и през следващия шампионат.

Смятаме, че Колев и неговият щаб са изцяло отдадени и привързани към името „Берое“ и с техния хъс за работа ще допринесат за предсроящи успехи!

Ето думите на Колев след срещата с ръководството:

„Искам да изразя безкрайната си благодарност към ръководството на Берое, към целия екип на отбора, към моите приятели, познати и не на последно място към моето семейство за подкрепата, която ми оказаха последните дни след първия ми мач като старши треньор на Берое. Всички вие ме накарахте да се почувствам щастлив и горд. Накарахте ме да осъзная и разбера, че когато човек е искрен в емоционалността си и по-точно в проявата си на сантиментална слабост е нормално да допусне грешка. Накархте ме да разбера, че единственото нещо, за което мога да съжалявам в действията си е спонтанният ми отказ да продължа да изпълнявам функциите си на старши треньор на отбора. В повече подробности и обяснения не желая да влизам, защото всеки има право да тълкува нещата както пожелае. Знам, че най-важните хора са зад мен и ще се справя. Предстои ни много работа. Пожелавам на всички да са здрави и щастливи, за да успеем“, написаха старозагорци на официалната си страница.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.