Берое ще се подсили до дни със защитник от чужбина. Това разкри пред "Тема Спорт" спортният директор на заралии Валентин Грудев. Той отре­че халфът Михаил Александров да започне тренировки с тима. Очаква се в най-скоро време бившият национал, който напу­сна наскоро Арсенал Тула, да подсили тим от елита, с който да си върне формата през есен­та.

"Имаме възможност да взе­мем още един футболист. В преговори сме с въпросния играч и до дни може би ще има­ме още едно ново попълнение. Най-вероятно ще е чужденец", каза Грудев, който не пожела да разкрие повече подробности.

Не е тайна, че старши треньорът Александър Томаш иска да подсили отбраната с ляв бек, който да засили конкурен­цията. Там Берое разполага са­мо с Александър Василев, след като се раздели с Матеус Леони. На десния бек опциите са Бандаловски и Милен Желев.

В същото време стана ясно, че Берое е вдигнал мерника на няколко играчи след издънката с Царско село в София и най-вече след бездушната игра. Сред тях е крилото Бригидо. Грудев бе категоричен, че някои играчи трябва да се замислят за те­жестта на зелената фланелка.

Очаква се играчите да бъдат глобени за поражението. И Гру­дев, и старши треньорът Алек­сандър Томаш бяха бесни след поражението и заявиха, че след като разговорите не помагат, ще трябва да се прибегне до други мерки. Заралии ще се про­стят с част от заплатите си за август.