Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич се изказа много ласкаво за голмайстора Греъм Кери след победата над Берое с 2:0.

"Бог награди Кери днес. Той работи много професионално, тренира и мълчи, независимо дали е резерва или извън групата. Никога не казва нищо и дочака своя шанс", заяви Крушчич.
Сръбският специалист похвали и останалите играчи на ЦСКА.

"Големи аплодисменти за футболистите. Всички показаха голямо желание и дух. Изигрхме три мача за 7 дни, но до последната минута бяхме свежи и агресивни. Имахме много проблеми със състава, но тези, които влязоха на техните места, се представиха отлично. Доволен съм от всички, не искам да давам персонални оценки", каза още Крушчич.

Той бе категоричен, че напрежението го мотивира да дава най-доброто от себе си. 

"Нека да има напрежение. Това е добре, мотивира ме. Хареса ми играта през целия мач, не само през второто полувреме. На почивката казах на играчите да продължават по същия начин и ще вкараме гол, както и стана. До последната минута играхме агресивно, макар че беше доста трудно да се играе комбинативно на мокрия терен", заяви наставникът на "армейците". 
Крушчич оправда малкото публика с лошото време. 

"Благодарен съм на тези, които дойдоха. Подкрепяха ни през цялото време и това беше много важно", добави той и  отказа да коментира критиките на Димитър Димитров-Херо към съдийството на мача.