ЦСКА победи Берое с 2:0 в мач от последния 5-ти плейофен кръг (31-ви) в efbet Лига. В 4-ата минута Кайседо засече центриране от Тиаго след изпълнение на пряк свободен удар и откри резултата. В 48-ата минута Тиаго Родригес с отличен удар направи разликата 2:0. Гостите удариха греда чрез Хасани. Така момчетата на Любо Пенев завършиха на третата позиция в крайното класиране с актив от 59 точки, а Берое е 6-ти с 39.

Преди двубоя капитанът на ЦСКА Петър Занев получи плакет, тъй като днес изиграва последния си двубой с екипа на "червените".

Антон Узунов
35 снимки

В 4-ата минута Кайседо беше на точното място и засече топката с глава, след като Тиаго центрира перфектно и ЦСКА стигна до гол аванс. "Червените" продължиха да бъдат по-активния тим, но Кайседо пропусна да удвои малко по-късно след пас на Занев. 



Берое отвърна с греда на Конте, който получи пас от Хасани, но ударът му беше спрян от страничния стълб на вратата на Евтимов в 14-ата минута на мача. Берое направи още няколко добри атаки към вратата на Евтимов, но Конте не се възползва от ситуациите. ЦСКА атакуваше чрез Кайседо най-вече, но той на два пъти беше изпреварен от вратаря Ганев, който следеше играта и се намеси доста добре.
 

Статистиката от ЦСКА - Берое

източник: Sofa Score

До почивката едно падане на Александър Василев в 33-ата минута в наказателното поле на ЦСКА след съприкосновение с Дончев беше подминато от главния съдия Вълков, който прецени, че няма наказателен удар. Кукула в последните мигове на първата част не съумя да изравни резултата.

Берое започна доста активно втората част, но ЦСКА вкара гол. В 48-ата минута Тиаго Родригес с отличен удар направи разликата между двата  тима два гола. Берое отвърна с удари на Кукула, който беше неточен и Хасани в 56-ата минута, но Евтимов улови.


Митко Митков опита опасен удар в 70-ата минута, но топката не намери целта. В 81-ата минута силен дъжд придружен с градушка спря мача за около 6-7 минути, а в доиграването не паднаха нови попадения и ЦСКА завърши първенството с победа.

ЦСКА - Берое 2:0
голмайстори: 1:0 Кайседо (4), 2:0 Родригес (48)

съставите на двата отбора:

ЦСКА: Евтимов, Матей (46-Гълъбов), Кох, Занев, Вион, Дончев, Тиаго Родригес, Юга (46-Чарлс), Синклер (59-Турицов), Кайседо, Йомов (36-Митков)

Берое: Ганев, Али, Мезаг, Цветков (90-Апостолов), Динков (69-Пенчев), Конте (Ахмед), Хасани (69-Лебон), Василев, Камбуров, Ангелов, Ерсон Коста

съдия: Владимир Вълков