Старши треньорът на Бе­рое Димитър Димитров-Херо е имал среща с ръководството относно зимната селекция. Специалистът е поискал поне четири нови попълнения, с кои­то да засили конкуренцията в отделните линии. Заралии раз­полагат с къса скамейка и това не се нрави на Херо, който го изтъкна на няколко пъти.

Засега са набелязани конк­ретни имена от чужбина, ка­то се водят разговори с тях и агентите им. Приоритет са свободните агенти, пише вестник "Тема Спорт". Със сигурност ще има и напуснали. А докато се чака краят на есенния полусезон, играчите се включиха в похвални инициативи. 

Отборът на Берое 2010 и крилото Рубен Бригидо бяха специални гости на коледното тържество на децата от Реги­онален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - Стара Загора. Инициативата бе по идея на наставника на Берое 2010 Дон­чо Атанасов. Децата от РЦПППО-Стара Загора получиха специални по­даръци.

Три отбора от школата на Берое ще участват на силни турнири през следващите дни. Берое 2010 се пуска на "Пловдив сити къп", "Берое" 2011 на надп­реварата "Иван Вуцов" в Габро­во, а Берое 2012 на коледния турнир "Болярчета" във Велико Търново.