Берое ще започне подготовка за новия сезон на 17 юни. Отборът ще остане под Аязмото първите девет дни от нея и по план е предвидена да се изиграе една контрола. Старозагорци ще имат двуседмичен лагер в Банско, който ще започне на 27 юни.

Първата контрола, която Берое ще изиграе по програма, е предвидено да бъде срещу Локомотив Пловдив на 30 юни. На 3 юли Берое ще се изправи срещу Черно море, а четири дни по-късно срещу Царско село, пише "Мач Телеграф".

Антон Узунов
35 снимки

Старозагорци все още търсят съперник за контролата, която е предвидена да се проведе на 9 юли. След това Берое е планирано да изигра още една контрола преди началото на новия сезон.

В същото време стана ясно, че халф-бека на Берое Стив Фуртадо попадна в състава на Кабо Верде за предстоящите контроли срещу олимпийския отбор на Бразилия U23, Сенегал и Гвинея-Бисау.

Кабо Верде ще се изправи срещу олимпийския отбор на Бразилия на 5 юни, а контролата ще се състои в сръбската столица Белград.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.