Берое организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2021-2022. Те ще се продават от днес (14 юли) в официалния фен магази, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход). Той работи от вторник до събота (10-18:30ч.). Почивни дни - неделя и понеделник.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Това прави отстъпка от над 30% от нормалната цена на пропуските.

През настоящата кампания ценните хартийки ще бъдат на цена 8 лв. в предварителна продажба и 10 лв. в деня на съответната среща!

Тази година клубът прави жест към феновете. Всички, закупили абонаментна карта от Официалния фен магазин за миналата кампания ще могат да получат карта за новия сезон напълно безплатно. Желаещите да заменят своята карта, могат да го направят всеки ден от понеделник до петък между 10 и 12 ч. в офиса на клуба, който се намира на ул. „Георги Кюмюрев“ 10! Замяната ще става след предоставяне на старата карта.

В продажба за новия сезон са два вида карти:

– стандартна, която е на цена 100 лв.

–  VIP карта – за възрастен с паркомясто на цена 650 лв.

Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки двубой. И през този сезон във VIP зоната на стадиона няма да се допускат лица до 18 г., които не разполагат със съответната абонаментна карта.

Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 23 юли от 21 ч., когато старозагорци приемат Локомотив София в мач от първи кръг на efbet Лига.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.