Трима дебютанти се очаква да започнат в титулярния състав на Берое в първия мач срещу Атлантас Клайпеда от първия квалификационен кръг на Лига Европа. По всичко изглежда, че място сред титулярите на Петър Хубчев ще намерят Неманя Милисавлевич, Спас Делев и Георги Божилов.

Венцислав Василев по всяка вероятност ще остане на резервната скамейка, докато Атанас Зехиров ще започне в стартовите единадесет.

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев ще заложи на опитността в защита, която ще бъде изградена от Зехиров, Иванов, Зафиров и Пенев. На вратата ще застане националът Благой Макенджиев.

Евертон Джилио – Том ще остане резерва, докато Елиаш и Джоман ще действат като дефанзивни халфове. Неманя Милисавлевич и Спас Делев ще играят по двете крила, а Георги Божилов ще бъде зад централния нападател Жуниор Мапуку.

Вероятният състав на Берое: Благой Макенджиев – Атанас Зехиров, Иво Иванов, Владимир Зафиров, Веселин Пенев – Елиаш да Силва, Игор Джоман – Неманя Милисавлевич, Георги Божилов, Спас Делев – Жуниор Мапуку.