Берое ще излезе с прекроен състав при гостуването на Лудогорец от 17-ия кръг на А група. Срещата е в петък, 27 ноември, от 17.30 часа и ще можете да го наблюдавате по Gong Play иDiema sport 2. Двубоят може да проследите и минута по минута в Gong.bg.

Старши треньорът на старозагорци Петър Хубчев се очаква да направи поне три промени в своя състав в сравнение с последните два мача на отбора.

Георги Динков е наказа, което ще принуди Хубчев да направи промени в халфовата линия и Игор Джоман по всяка вероятност ще се завърне сред стартовите единадесет, но не е изключено място сред титулярите да намери Том, а не французина. Не е изключено халфовата линия на Берое да има съвсем нов вид за гостуването в Разград.

Венцислав Василев също най-вероятно ще намери място в титулярния състав на Берое и отново ще си партнира с капитана Иво Иванов в центъра на отбраната.

Исмаил Иса се включи доста силно в последните три мача на отбора от резервната скамейка и не е изключено също да намери място в стартовия състав на старозагорци.

Срещата е в петък, 27 ноември, от 17.30 часа и ще можете да го наблюдавате по Gong Play иDiema sport 2. Двубоят може да проследите и минута по минута в Gong.bg.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS