Старши треньорът на Берое Петър Хубчев определи шансовете на отбора да влезе в първата шестица като много големи. Специалистът даде обширно интервю пред клубната телевизия и заяви, че отборът трябва да бъде в максимална форма за двубоите срещу Лудогорец за Купата на България.

„Шансове Берое да влезе в първата шестица са много големи. Изиграхме последните мачове в условия, които не бяха подходящи за футболистите, които са в Берое. Шансове са много големи“, коментира Хубчев в предаването „Светът е Берое“  пред клубната телевизия.

„Ние трябва да бъдем в максимална форма за мачовете срещу Лудогорец за Купата на България. Предварителните планове за подготовка позволяват на отбора да бъде подготвен максимално за мачовете срещу Лудогорец“, добави треньорът на Берое.

„Всеки един отбор се разделя и привлича футболисти. Започнати са преговори за подновяването на договорите на футболистите, които им изтичат контрактите. Мисля, че основата от футболисти ще бъде запазена. Разговаряно е с всички играчи, които договорите им изтичат. Футболистите трябва да бъдат максимално спокойни. Самите разговори ги води ръководството.“

„Имената на футболистите, на които няма да разчитам ще бъдат обявени в паузата, а някои може би и по време на подготовката. Винаги има разочарование. Трансфер за 50 милиона се оказва разочарование. Мисля, че по-голяма част от момчетата, които са при нас трябва да бъдем доволни“, каза още Петър Хубчев.