Треньорът на Септември Красимир Балъков сподели своето мнение след загубата на своя отбор срещу Берое с 0:2 в мач от групата на изпадащите в efbet Лига. Специалистът каза, че не са имали късмет и просто трябва да продължат напред.

"За жалост във футбола понякога има сценарий. Този мач започнахме пак с дузпа. Никой не иска такова начало, особено такъв млад отбор, какъвто е нашият. След това нещата стават по-сложни. Момчетата опитаха да бъдат по-агресивни и да създадат положения, но ударите, които отправихме, не бяха точни. Липсва ни и малко късмет. Може би ще го покрием в другите мачове. Трябва да продължаваме да работим и да изграждаме начина си на игра", започна Балъков.

"Психологията играе огромна роля. Важното е какво стои пред нас, няма значение дали ще паднем 5-6-7 мача. Всеки мач за нас е финал, надявам се да имаме повече късмет в другите мачове. Знаете нашата философия каква е, като използваме български футболисти. Надявам се да успеем да съхраним участието на тима в efbet Лига, но нищо не е на всяка цена", продължи наставникът.

"Трудна е задачата, защото съм имал преди по-опитни играчи, а тук са повече млади, които имат качества и възможности, но понякога прегарят или просто нямаме късмет. Като започнеш с една дузпа, предния мач с 10 човека, много е трудно да се върнеш в срещата. Без значение е кои са другите треньори. Те са опитни, но ние търсим нашия начин и да зависи от нас, а не от другите отбори. Трябва да се концентрираме върху нашата работа и да печелим точки", завърши Красимир Балъков.