Личните обиди не променят факти и издават слабост- мозъчна - не се лекува... Не си убедителен, ама никак. Много
Обаче биха Фенерите, Аякс и Ботев Пловдив. А Тиретаджиите поритаха със Сепси. Колкото и да ви е мъчно Лудогорец пак ще е шампион и не защото "кпувал мачове. Просто разбират и от футбол и от бизнес. Кой разбира от бизнес - Гришата или Раев ?
Един от най-добрите халфове играли у нас ! Страхотен сезон ! Е разбира се софийските разбирачи отново плюят, но ще трябвамного време да разберат средняшкото ниво на " софийските грандове" ! И да, ще вземат пари в Разград и ще станат отново шампиони, щото му разбират. Инвестират и печелят ! Когато се взимат свободни агенти - просто не се става шампион. Но Простите неща най-бавно се смилат. Иначе ще си продължават да плюят.....
Страхотна форма и страхотни голове ! Браво, продължавай все така и по-добре ! Жалко е, че след подобни изяви следва продажба в ... Турция. Не че там не играят футбол....
Гледал ли си тези момчета, освен по телевизията? Защото не знам дали си наясно, но на тв екрана не всичко се вижда. И поне в давама от тримата има потенциал.
Критичен как определи, че и тримата са за освобождаване ?
На мача с Левски случайно се оказах на линията от която Левски отправи удар и отбеляза единствения гол. Бях сигурен , че топката е в обхвата на Дюлгеров и ще я хване(избие). Но не, стана гол и Левски биха . Странно... дано не съм прав за това, което си мисля...
ddryanov - пиши си за "Софийските грандове " , дето във Варна не отправиха удар към вратата на морето за цял мач ! Не закачай селяците от Варна...Илиев младши освен общите приказки прави 70% пасове назад, а ако има положение се омотава и ефективността му е точно 0 %. Това, че баща му е добър тренер него прави добър футболист. Щото ако беше, нямаше да го телепортират от Кипър и Гърция в Ч. море.
ddryanov - пропуснал си да напишеш ти от кое село си. Ще ни кажеш ли кое е то ? Тук има хора от Варна и сме от Варна. Авие сте селяците от цяла България, дето се представят за софийски мекерета , а на всичко отгоре само вие разбирате от футбол .
Откакто Илиян Илиев е в отбора на Ч. море 2: мъка с Ботев Враца и 0:2 с Берое. Откакто го няма алекс Фернандес от първи ще се окажем 5-ти с помощта на Илиян младши. Той бил "качествен" нападател, ами да беше систоял в Кипър, но и там го разкриха. И сега с негова помощ ще се борим за влизане в 6-цата. Два мача в които офанзивния халф в 70 % от пасовете са му назад. Ами .. по-лесно е, но нали тати е тренер ... ще играя!
До тук с амбициите. Обаче това написаното по-долу е жалък праразказ н гледано- невидяно... Тези ритнитопковци от берое вкараха 2 гола вярно , но играха ли футбол? След случайната дузпа, се върнаха 11 души да пазят в нак. поле. След добрата контра и вкарания 2-ри гол отново се върнаха 11 души в полето да пазят резултата. Ч. море не е най-добрия отбор, но и Лудогорец щеше да се затрудни като се паркира автобуса. Погледнато безпристрастно тези гаучоси нямат място в България - и отборът на Берое също няма място в първа лига. Да си играят в Невърленд, но и за там не стават и играят под вещото ръководство на БФС и Николай Михайлов. А нашите момчета чакат родителите да им платят таксите да поритат, но като поотфръкнат идват гаучоси и патладжани , раздават се комисионни и ................няма национален отбор - няма и да има !
Много е лесно да се критикува( плюе ). Всички са разбирачи, но кой е дал градивно предложение ? И в този смисъл, кой може да застане на мястото на Венци Стефанов ? А за физическите дадености да се говори е признак на слабост и безпомощност! И не не съм от Славия , нито от София, а от края на земята .
Kaто как да разбираме Радка на баба си Рейчъл - като Радко пиратка може ли.... И каква е връзката с футбола ? Моля , обяснете. - на всяка манджа мерудия...
Popi , не само ти си забелязал, че не става вратаря - Откакто Илиян е начело на нац. отбор да си виждал Дюлгеров ? Както и за нападателите - взе Брено , но се контузи, сега оправят документите на ново бразилче...То не е лесно да ти продадат най-добрите нападатели и да искат от теб без инвестиции да правиш отбор. Докато трибуквените са спонсор няма да има челни места. За тях е важно единствено да пипнат някакви парички. Ето сега - уговорка с Лудогорец за мачове в Европа - а Юрий Гагарин кога ?
Прави впечатление , че гола на 1948 стана при идентична ситуация с гола на Сервет - Грешка на Сон и получават гол. Опитва се момчето и да стреля, но остава само с опитите си. Очевидно цената на получените голове е по-висока от приноса му в изграждане на играта и атаките. Не знам дали се налага изводът, че не е за Лудогорец. Неговите действия обаче прекратиха пътя в Европа, а можеха да преодолеят Сервет. Иначе 1948 допуснаха грешката на Черно море да опитат да играят отворено - и резултатът 3 гола. Ясно е, че Лудогорец са по-добрия отбор , но мисля , че мача можеше да е по-интересен ако софиянци не се бяха отворили толкова бързо през второто полувреме.
Късмет на момчето! Дано да помогне и дано не е за да се продаде отново навън по-добре....
E да, до тук сме, както стана обичайно през годините - ниво : до излизане от групата. Няма какво да сънуваме розови сънища - среното ниво ( в Европа) е връх в представянето на Лудогорец. Щото нивото на останалите грандове е ясно - ниво Сепси. Иначе видях на терена играчи без хъс, без желание за победа, цъкаха си незвисимо от ситуацията и развитието на мача. Видях поведението на Дуа на терена - този ще подсили отбора ако не го пускат. Може да бият с по 3:0 Черно море и с по 1:0 "софийските грандове" рекреатури от соца, но в Европа всичко е ясно - ниска летва сме.
"Още е рано за Ивайло Чочев..." или вече е късно ? От 6 паса след влизането 4 бяха назад и един по ширина. След подаване от него спира да бяга и се оглежда . На 31 ще се промени ли ?колко да се промени? Критикуваха сърбина, че не го вика в националния - има защо, то стои , чака и ако стане - не в съвременния футбол не се "играе така". Трябва тичане , но за нашите стандарти - "бълг. футбол" става. Може би за мачове с Хебър и Враца е добър, но за европейските мачове малко му е късно. Дано все пак се наложи и покаже ниво, желая му перфектно включване !
Ako се прескочат по-долу повечето мнения, очевидно е , че Лудогорец са по-класния отбор и правят каквото си искат. За едно полувреме 3 гола, за две колкото искат... Черно море винаги е бил средняшки отбор и сега емоцията ги тресе, но ще им мине. Реално нападатели са Иса - показал е, че не става , Илиев - става, но вече и в Добриджа не го искат, може в Североизточна да го вземат и кой остава ? Новият Калкан - видяхме две много добри възможности - нищо, а бяха 99 % или повече? едгар е връзкар има обещано... да влиза и да поритва. Голът го вкара новия защитник . Реално няма кой да вкара, разчита се на колектива - ок, но срещу класни нападатели все ще се пропукаш и ако не си вкараш твоите положения няма победи. Желая им успех , но ако се класира морето за ЕU ще бъде ама много голям успех.
Kaто не се чувствате българи, кой ви натиска да гледате ? Гледайте на осминафиналите "софийските грандове" !
Играч с опит... Дано Илиян да е видял в него каквото очаква или повече. Дори и трето ниво в Испания вероятно е подходящо за Черно море, а защо не и за българския футбол.
31_ не знам квоси - ти на кой свят си ? Знаеш ли защо си жив ? Отборът койтро продав играч за EUR 8 000 000 и не само ...
Успех Лудогорец !
Като няма резултати ще се хвалит с броя на феновете - и какво те топли това? Ама пиши си , пиши.... Иначе е жалко да се закриват отбори, независимо дали е Етрополе, Хебър, Пирин или Галата. Щото ние чакаме да спечелим групата .... Пак да помечтаем... Мечтите са разрешени !
Разбирачи колкото искаш. Ако този клуб е измислен и разпадащ се, то софийските грандове са пълни смешници. Ама злоба, много злоба.... и безсилие в софийските "грандове"...
Няма победи в подготовката.... ама то резултатите не били важни ... да ама тази игра се играе на голове!
Традиция е втория сезон моряците да свалят гарда, особено ако са в шестицата . Тази година надали ще е различно. Продадоха едно обещаващо бразилче, сега още едно бразилче може да се продаде... иначе обявяват, че можело историческо класиране. Ами няма да стане, пак ще е като предните години. Дано да греша....
Aйде по-позитивно... за какво юе си говорим ако няма надежди.. ПЪРВИ СМЕ !
Браво на момчето ! Страхотно е да се чуват добри думи за наши момчета от чужбина. прави впечатление обаче, че от 5 коментара, само два са чисто положителни - типично по Бай-Ганьовски. " Чудесното наслаждение, които изпитват българите да си пречат ....." казаното преди повече от сто години е валидно и през 2024г. Радвайте се бе хора - за какво сте тук, да коментирате футболили да се търсят всякакви конспирации : Гласят го за продажба - на всяка манджа мерудия !
На късмет да е - и втори Игор Тиаго да се продаде !
Добри новини за Лудогорец ! Дано да ги отстраним, но няма да е лесно.
  • 1