Треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари, бе изключително доволен от победата с 2:0 над Черно море. Той посвети успеха на феновете, които не спират да подкрепят тима. Според него отборът се нуждае от време, за да изгради своя стил на игра, тъй като има 11 нови футболисти. 
 
„Направихме много добър мач и много добри неща на терена. Поздравявам всички играчи. Тази победа е за нашите фенове. Имаме 11 нови играчи и всяка седмица се представяме все по-добре. Искам да видите този отбор, който играе добре и е конкурентноспособен. Много съм доволен за моите играчи, за феновете. 
 
Този път бяхме по-подредени на терена. Започнахме с 11 играчи и завършихме с 11 играчи. В предните мачове срещу ЦСКА и Лудогорец в голяма част от тези двубои бяхме с човек по-малко и това е много лошо за нас. Сега имаме повече ритъм и сме по-конкурентноспособни. Видяхте, че започваме да растем индивидуално и като колектив. Минахме тези три противника начелото, които са много трудни. С един нов състав, търсим нашия стил на игра. Беше ни трудно за нас като отбор да сме конкурентноспособни.
 
Много е важно за нашето бъдеще. Искахме да използваме нашите играчи по най-добрия начин. Напасвахме позициите им. В официалните мачове можем да видим по най-добрия начин къде новите пасват. На тренировките тренират добре, но не можем да го видим това нещо. Имаме още много да растем като индивидуалност и като колектив“, каза още наставникът на Берое.