Берое посреща ЦСКА в определено един от най-интересните сблъсъци в efbet Лига от 11-ия кръг. Мачът на стадион „Берое” в Стара Загора е днес от 20:30 часа. Напеченият сблъсък може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развитието на срещата минута по минута.

Преди началото на кръга Берое заемаше шестата позиция във временното класиране, докато ЦСКА бе четвърти с актив от 19 точки.

Старозагорци отстраниха лесно състава на Поморие за Купата на България, но в шампионата възптианиците на Александър Томаш се представят доста колебливо. Берое записа три загуби в последните си четири мача.

Добрата новина за специалиста е, че той няма проблеми с контузени и наказани състезатели и ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

ЦСКА също постигна успех за Купата. „Червените” нямаха проблеми при визитата си на Локомотив Горна Оряховица и спечелиха безпроблемно с 3:0. Мачът ще се запомни и с първия гол на Денис Давидов с фланелката на ЦСКА.

Очаква се под рамката на вратата да започен Густаво Бусато, който от мнозина е смятан за новия номер 1 на вратата за столичани. В последните четири мача той успя да запази вратата си суха във всички четири срещи.