Още трима нови играчи може да подсилят Берое в следващите дни. Това разкри спортният директор на старозагорци Валентин Грудев, който разкри, че въпросното трио е с паспорти от Европейския съюз, но не даде повече детайли. 

"И тримата са офанзивни състезатели от Европейския съюз. Сред тях има и външни халфове. Те сега са с оферти и от другаде, освен от нас и очакваме развитие. Ако ги привлечем, ще вдигнем много сериозно класата на тима си", заяви Грудев пред "Тема Спорт". 

До момента "зелените" се подсилиха с четирима нови играчи и това е положителен знак според Грудев. Той допълни, че на вече привлечените играчи ще се разчита много и изрази надежда те да допълнително да вдигнат нивото на Берое. 

"Вече се сдобихме с ново острие в лицето на Зоран Йосипович. Името му звучи като от нашите географски ширини, но паспортът на момчето е швейцарски. Той владее няколко езика и разчитаме да е алтернатива на Мартин Камбуров в предни позиции."

"Взехме също Юлиян Ненов и Петко Цанков. От Ботев Гълъбово се върна вратарят Пламен Колев, който е юноша на клуба. На него и на младия Иван Гошев залагаме надежди да са конкуренти под рамката на титуляря Душан Перниш", сподели още спортният директор на клуба. 

Беройци приключиха лагера си в Банско и започват подготовка за първия кръг. Шефът на тима под Аязмото изрази претенции за играта и резултата само в проверката срещу Македония Гьорче Петров, иначе от останалите е доволен. 

"Оценката за лагера в Банско е много добра. Надградихме във физическо и тактическо отношение. В първата контрола загубихме от Академия Пандев, но създадохме много положения. После победихме убедително Сабаил."

"От играта и резултата срещу Македония Гьорче Петров (1:2), не сме доволни, но с оглед кратката пауза от миналия сезон и подготовката за настоящия играчите почиваха малко и са уморени. Хубавото е, че няма сериозни контузии", завърши Грудев.