Опитният защитник на Берое Павел Виданов сподели, че нещата са се развили отлично за тима му, за да стигне до успех като гост на Левски с 1:2.

"Мисля, че стояхме добре, извоювахме това, за което бяхме дошли. Представихе се по добър начин. Изпълнихме тактическите указания. Левски излязоха сериозно, пресираха ни. Радвам се, че победихме Левски, добър отбор, един от грандовете в България. Затова сме доволни, че спечелихме такава важна победа на "Герена", заяви Виданов.

"Със сигурност ранният гол ти дава пспихологическо преимущество, както и изпусната дузпа през първото полувреме. Мачът се разви в наша полза," допълни той.

Относно претенциите за дузпа от страна на "сините" в края на двубоя, Виданов ги разсея: "Топката ме удари в гърдите, ръцете ми бяха прилепени, нямаше дузпа, но е нормално Левски да претендира в такива моменти."

"Ние се развиваме във възходяща линия. Това, което постигнахме днес, е плод на труда ни през цялата година. Мачът се разви в наша полза, доволни сме. Има много мачове, естествено тази победа е важна, но не се заблуждаваме. Всеки мач е различен, има още много важни," завърши Павел Виданов.