Тимът на Берое записа две последователни победи в първенството. Сега за тима предстои двубой с Лудогорец.

Впечатление за старозагорци прави играта на Александър Василев, който за четири сезона беше част от състава на "разградските орли".

"Познавам много от играчите, но нямам такова по-специално чувство. Чувство да се доказвам или не. Всеки мач излизам мотивиран и концентриран по най-добрия начин", заяви Василев и продължи:

"Лудогорец е много силен отбор с професионалисти, които работят там. Аз на 18 години отидох там. Все още нямах толкова опит. Трудно се конкурирах с добри български момчета и силни чуждестранни играчи. Дойдох под наем в Берое, след това се върнах. Отново не ми се получи обаче. Хората от Разград ми предложиха нов договор, но не се разбрахме в желанията, които имахме. И след това дойдох".

"Чувствам се добре на левия фланг като ляв бек. Това е моята позиция. Мисля, че във футбола мога да стигна на най-високо ниво на тази позиция", коментира още Александър Василев и добави:

"В последните три-четири мача играем на много добро ниво, необременени. Имаме още 5 мача - 9 точки както са много, така са и малко. Истината е, че ние трябва да бием във всеки един мач, за да се надявам е на нещо. Играем най-вече за нашата чест, за емблемата и за имената си. Ако все пак имаме шанс за Лига Европа, ще атакуваме".