Старши треньорът на Берое Александър Томаш коментира слуховете, че е сред вариантите да поеме ЦСКА от новия сезон. Специалистът опроверга тези информации в интервю за Дарик радио, като заяви, че той и екипът му са изцяло концентрирани върху работата си при „зелените“

„Добрите резултати се дължат само на футболистите. Тук обаче е моментът да кажа, че освен играчите има едни хора, които винаги са зад кадър – това са собствениците на клуба, които в трудния период, периодът на буря, повярваха в треньорския щаб, повярваха на спортния директор, твърдо застанаха зад нас и така показаха на футболната общественост, че в България има мислещи за футбола хора, че винаги има тежки моменти, но когато човек работи и е отдаден, рано или късно резултатите идват. Така, че това е изцяло на хората, които управляват Берое. Още веднъж искам да им благодаря от мое име, от името на спортния директор и от целия екип. Вижда се, че когато човек е целенасочен, работи със сърце и душа, нещата рано или късно се получават“, започна Томаш.

„Даже в трудния период, още тогава с ръководството започнахме да работим по селекцията. Точно тогава те показаха, че ни имат напълно доверие, знаят, че има такива моменти. Тогава започнахме да планираме следващата година. Естествено в живота никога не казвай никога, но в момента сме изцяло концентрирани върху оставащите мачове. Работим и привличането на нови футболисти. Даже в момента един човек от екипа и спортният директор не са в България, така че не сме спирали да работим в последните 3 месеца“.

На финала Томаш бе помолен да коментира появилите се по-рано информации, че е вариант за треньор на ЦСКА от новия сезон:

„Изцяло съм отдаден на каузата Берое. Аз съм професионалист, имам договор за още една година и това уважение, което ни показват ръководителите, аз и моя екип сме длъжни да им отвърнем със същото. Мислим изцяло и единствено само за Берое. Разбирам тези неща, в събота имаме мач с ЦСКА, но аз и екипа, и отборът и клубът работим заедно само за една цел – всеки мач да излизаме за победа“.

Берое посреща ЦСКА в събота, 18 май, от 20:30 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.