Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след контролата с Астра Гюргево, че всички футболисти са се представили на ниво. Относно двамата играчи, които са на проби в отбора – Майлсон Лима и Гастон Камара, той сподели, че ако заслужават, ще подпишат договори.

„Естествено, че винаги можем повече. На базата на това, което е нашият отбор всички футболисти се представиха на ниво. Индивидуално могат повече и като отбор можем повече. За това работим. Като първа проверка не мога да кажа, че са тежки условията. Тежки бяха в България, където играхме на изкуствен терен. Тук имаме прекрасни условия за работа и работим“, коментира Томаш.  

„Колкото са близо, толкова са и далече. Има още неща, които трябва да покажат. Аз ги разбирам, защото и аз съм бил на тяхното място. Не е толкова лесно, но ще им бъде дадено нужното време, за да покажат своите качества. Ако наистина заслужават, ще подпишат“, отговори треньорът на Берое на въпрос за Майлсон и Гастон Камара.  

„Димитър Бербатов тренира и поддържа форма с нас. Всичко е възможно.“

„Мартин Райнов бе единственият футболист, който изигра 90 минути. Обемът му е перфектен, здрав е, има договор с Берое. Ние се възползваме изцяло.“

„Тежки сме, което е нормално. Така ще бъде и в следващия мач, и в по следващия. В такъв период сме и е нормално да бъдем затормозени. Доволен съм от старанието и желанието. Можем повече, искаме повече и се надявам нещата да се получават.“

„Всичко е възможно. Аз очаквам много неща. Някои се случват, а някои не“, каза още Александър Томаш.