Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че възстановяването на Борислав Цонев върви много добре, но предпочита да го запази, отколкото да избърза и да го пусне в игра по-рано.

„Това, което бяхме запланували го изпълниха момчетата. Виждам, че сме тежки, което е нормално. Постарахме се и създадохме ситуации. Лошото е, че пак заспиваме. Тези контроли са за това да виждаме минусите и ако може, да ги поправяме“, коментира Томаш.

„Всяка контрола е отделна, не искам да правя сравнения. Искам да виждам отбора все по-уверен във всеки един от тези контролни срещи. Това, което спокойствие, което имаме някой път в отиграванията, когато сме под преса, трябва да го пренесем и в официалните двубои. Знам, че там напрежението е по-голямо от гледна точка на стреса“, добави наставникът на Берое.

„Да, абсолютно съм доволен от начина, по който протича подготовката. Времето се оправи, всичко е добре и остава само да работим.“

„За сега много добре върви възстановяването на Борислав Цонев. Неговото появяване в игра зависи от това как той се чувства. Предпочитам да го запазя, отколкото да избързаме и да го пуснем по-рано“, продължи той.

„Димитър Бербатов тренира като професионалист. Всичко е възможно.“

„Трябва да радваме публиката в Стара Загора, да напълним стадиона, да играем добър футбол и да печелим всеки един мач.“

„Когато искаш да се развиваш, трябва да се целиш високо. Целта ни е висока. Искаме да се развиваме. Понякога се получава, понякога не. Имаме положителни неща, но и доста грешки, които трябва да отстраняваме“, каза още Александър Томаш.