Александър Томаш и ръководеният от него Берое вече в пети мач не познава загубата, а сега завърши 0:0 срещу Черно море във Варна. Томаш обаче не остана доволен от показаното от своите.

„На фона на играта резултатът е реален. Домакините са доста добър отбор, с респект срещу нас. Като отбор бяхме под нивото си, не съм доволен. Трудно е да се държи постоянство, но точно там е разковничето. Не може да лъкатушим, трябва да има постоянство. Не видях много футбол. Нашият отбор имаше идея, но не можахме да я изпълним. Бавно разигравахме, фланговете ни не можаха да работят, централните защитници могат много по-добре с топката. Тук се играе трудно. Бил съм и футболист тук. Сами влязохме в руслото на Черно море -да има повече единоборства, да има накъсване на играта. Така че не съм доволен.”

„Казах и на полувремето. Ако ни вкарат гол до 15-ата минута, ние ще спечелим, защото това ще ни събуди. Но, ако ние не вкараме до 15-ата минута, ще влезем в тяхното русло. Леони има проблем с глезена, а Камен Хаджиев има съмнения за комоцио и вероятно счупен нос. Това е футбол, контактна игра. Попроменихме плана, но това е част от играта”, завърши Александър Томаш.