Старши треньорът на Берое - Александър Томаш, говори пред DIEMA Sport след успеха на своя тим над Етър Велико Търново с 1:0.

"Този мач с Етър се оказа много важен, след като срещу Септември се вкарахме само в капан. Сега тази победа е много добра от психологическа гледна точка. Можехме да вкараме и втори гол. Без първите 7-8 минути изцяло контролирахме нещата".

"Етър имаха добри възможности и ситуации. Да не забравяме, че този отбор в последните два месеца бележи голям подем. Те нямат загуба 2 месеца. В началото бавно движехме топката, бавно си подавахме".

"В душата на всеки един човек има две неща - любов и страх. През първото любовта надделя, през второто - страхът. Страхът да не ни отбележат гол. Върху това трябва да поработим. За да затваряме мачове по-рано. Като цяло съм доволен от футболистите".

"Първия кръг, когато ни изгониха човек, играхме по-добре по. Знам каква е психологията на играчите с по-малко хора".

"Начинът, по който играе Етър, показва, че те са костелив орех за всеки. Владимир Гаджев се натоварва на 100%".

"Човек, ако гледа в миналото, няма бъдеще. Загубихме добри футболисти, национали, но те поеха по нов път. Аз не обичам да се оправдавам и мисля, че ще успеем с това, което имаме".

"Няма да ни стигне времето да говоря за Камбуров. В момента той прави така за себе си да бъде значим. Човек, който се раздава и е пример за младите".