Старши треньорът на Берое Александър Томаш бе много доволен след успеха на неговия тим над гостуващия Септември с 1:0. Томаш отличи играта на заралии, като едновременно предупреди, че тимът му трябва да контролира резултата, за да е по-уверен в даден етап.

„Доволен съм и мисля, че заслугата е на момчетата. Футболистите оцениха този мач, който бе важен за нас. Трудно е да играеш срещу отбор, който е на върха на възможностите си. Нормално е да получим грешки, но ако има нещо, от което не съм доволен, е това е, че изпуснахме много”, сподели Томаш пред DIEMA SPORT.

„Контролирахме мача, но не и резултатът. Призовавам старозагорската публика да пълни стадиона и да бъде фактор, за да се превърнем в отбор, който искаме и да взимаме тези мачове”, продължи Томаш.

„Нищо не промених, а просто трябваше да вярваме. Когато вкарахме се видя, че мачът се разви по различен начин. Тогава се отвориха пространства, но не вкарахме. Всеки един отбор ще ни хване на контраатака в даден момент. Големите грандове ги хващат на контра, камо ли нас. Опитваме се да внимаваме, но мисля, че имаха първото полувреме 1 или 2 ситуации."

"Утре ще имаме диагнози за контузените. През паузата имахме много хора, които бяха с националните си отбори, но това са нормални неща. Това е работата на нас треньорите да набавим качество, където искаме да рабтоим”.

„Разговарям с ръководството за нов договор. По-хубаво място за развитие на футболисти, от Берое няма”, завърши Александър Томаш.