Старши треньорът на Берое Александър Томаш не скри разочарованието си след загубата с 0:1 от Септември на националния стадион „Васил Левски” в София. Старозагорци паднаха с единственото попадение на Кристофър Масамба през първото полувреме.

„Причините са, гол от нищото и оттам насетне абсолютно нищо за нас. Не успяхме да наложим себе си. Много съм разочарован. Нямам оправдания. Аз нося най-голямата отговорност. Нямахме идеята, самочувствието, не успяхме да разпознаем ситуациите, които тренирахме. Ясно е, че в следващите дни ще намерим точните причини, но причините са в нас”, коментира Томаш.

„Не може един гол да промени всичко. Настройката не може да се промени. Дори и втори гол да получиш трябва да продължиш. Явно има много неща да работим. Това са моите играчи и мога да им кажа много неща. Пред футболната общественост обаче, аз поемам отговорност. Има някои неща, които трябва да си останат в кухнята”, продължи специалистът.

„Трябва да компенсираме липсите, които отвориха играчите, които напуснаха.Искам да ги запълним. Дали искам подсилване на някой конкретен пост си остава нещо между мен и ръководството. Не знам за интерес от страна на ЦСКА към Иван Бандаловски”, каза още треньорът на Берое.