Наставникът на Берое Александър Томаш остана доволен от продукцията на неговия тим след равенството у дома – 1:1, срещу Ботев Пловдив. Томаш отличи, че тимът му е играл добър футбол, като се е опитал да се надиграва срещу отбор, който няма загуба през 2019-а година. Томаш сподели, че петте поредни мача, в които отборът няма победа не влияят на играчите му, тъй като има настроение в тяхната игра.

„Щом сме завършили наравно, значи резултатът е справедлив. Доволен съм от играта ни, имам и забележки, ала момчетата се постараха. Искахме да играем, да притежаваме топката. Мисля, че до 25-ата минута доминирахме изцяло. Трябваше да вкараме – това е психология. Ботев няма загуба през новата година и умора при тях няма. Те имат психологическо предимство и са стойностен отбор с одбри играчи. Мисля, че ги надиграхме днес. Това, че резултатът е 1:1, може би е закономерно. Създадохме ситуации, в които не отбелязахме. Искахме у дома да покажем, че искаме и можем да играем футбол. Има някой детайли, които не сме добри, но те струват пари”, сподели Томаш пред DIEMA SPORT.

„Моето мнение е, че сами си поставихме капан, в който влязохме, но се опитваме да излезем от него. За мен футболът е да градиш, да работиш. Къде успяваме, къде не. Вижда се, че в България е трудно да градиш, а е лесно да рушиш. Ние сме царе на рушенето. Като цяло съм доволен от футболистите ми – това е”, акцентира той.

„Неприятно е пет мача без победа, но това, което виждам в главите на футболистите е, че искат да се възвърнат към победите. Играем срещу силни отбори и искаме да се надиграваме. Може би, ако не го правим, тогава няма да се занимавам с тази професия”, завърши Александър Томаш.