Изпълнителният директор на Берое Валентин Грудев отрече да има конкретни оферти от Левски за футболисти на старозагорския тим. Същевременно Грудев изтъкна като факт, че клаузите на футболистите на заралии са много високи, което пречи за свободно преговаряне с тях.

“Последните няколко дни се спекулираше сериозно за селекция на Левски спрямо наши играчи. Мога да ви кажа, че селекция при нас ще има. Ако успеят да ни спечелят футболисти с качествата си, ще ги вземем, а засега наблюдаваме само”, сподели Валентин Грудев пред репортери.

„Точковата разлика е много малко с отборите пред нас. Сега победихме две минути, след като Левски ни вкара. Ние направихме един добър полусезон. Мисля, че имаме две точки повече от миналата кампания, изиграхме добри мачове. Както каза и Томаш, във всеки един от мачовете търсихме победата. Грешки се допускат, както двата мача с Ботев Пд и загубата у дома от Черно море. Бяхме притиснати от нелепи контузии, но се радвам, че сега Ерол се завръща. Поздравявам Берое за сърцатата игра. Както каза и треньорът на Левски – надтичахме ги, бяхме амбицирани. Тази победа ни върна в играта, има доста мачове. Без да коментирам противниците имаме шест мача, които са в графата „задължителни” след паузата”, продължи Грудев.

“Никакви оферти няма от Левски към наши футболисти. Те имат високи клауза, а договорите са направени така, че да не могат да си тръгнат през зимата”, завърши Валентин Грудев.