Спортният директор на Берое Валентин Грудев нападна изрази нападна съдията на мача с ЦСКА за неотсъдената дузпа. Според него ситуацията е 100% чиста и ако е била в наказателното поле на старозагорци, реферът е щял да посочи бялата точка. 

"За мен ситуацията с ръката, ако е  обратното положение 100% щеше да има дузпа, ако беше наш футболист. Аз гледах ситуацията, за мен има дузпа, но сме Берое - винаги сме ощетявани, особено когато сме срещу грандовете", заяви Грудев и изрази задоволство от поведението на играчите на терена. 

"Смятам, че изцяло диктувахме събитията. Доволен съм от желанието и раздаването, търсеха изравняване момчетата, но за съжаление не се получи. За първи път виждам ЦСКА 75 минути да се защитава и да не излезе от наказателното си поле. Искахме да обърнем развоя, но за съжаление продължава тази 29-годишна серия да не успеем да ги победим в Стара Загора за първенство." 

"ЦСКА се защитаваше, имахме сигурно 10-12 удара, от тях 6-7 във вратата. Затворен отбор бяха, чакаха да си вземат мача, след като поведоха в резултата. Отдавам загубата на липса на шанс, можеха доста от тези хубави удари да влязат и щеше да е друго. Искаха момчетата да обърнат мача, но не се получи. След мача на Лудогорец съперникът беше мотивиран, но и ние бяхме два пъти повече", заяви още шефът в Берое. 

Той коментира и предстоящата селекция на отбора, като разкри, че се очакват трима нови играчи през лятото - нападател, халф и защитник. 

"Смятам, че успяхме да запазим достатъчно гръбнака на отбора. Имаме нужда от три попълнения - централен нападател, офанзивен галф и централен защитник. Имаме хора на всички руги събития, очакваме възстановяването на Георги Ангелов и Вандерсон", заяви още Грудев и коментира предстоящите два мача на тима си до края на сезона. 

"Надявам се да излезем с нужното желание в следващите два мача и да запазим четвъртото място, което все пак е показател за ниво. Ще се надяваме да има повече шансове за момчетата от школата, жалко, че Никола Маринов е с нелепа контузия. Ще преценим, треньорите ще кажат. Има нагласа да видим някого от юношите в последните два мача", сподели още Грудев.