Централният защитник Камен Хаджиев от няколко дни вече е собственост на унгарския елитен Академия Пушкаш. 27-годишният футболист призна, че и той самият не е очаквал офертата до Берое, който от своя страна е действал много бързо, за да си осигури крупна за родните стандарти сделка.

Според информация на Gong.bg получената от старозагорци сума надвишава 500 хиляди лева. Камен Хаджиев бе привлечен през лятото на 2017-а и за този период изигра 50 срещи за Берое.

„Стана неочаквано. Беше сряда, когато постъпи оферта в клуба. Никой не беше и очаквало. Директорът ме викна и ми каза, че има налична оферта. За няколко дни се разбраха и така се стигна до трансфера”, обясни пред Спортно шоу Гонг Камен Хаджиев.

Камен Хаджиев

източник: LAP.bg

„Знам, че отборът в последните години се развива много добре и искат да стигнат по-високо ниво. През последните години залагат повече на момчета от школата, искат от тях да се развиват. Колкото до унгарското първенство – нямам много сериозни впечатления. Знам, че имат почти един и същ стил с германския футбол. Знам, че и Георги Миланов играе там (в Мол Види – б.р.).”

„Не съм се свързвал с него, защото всичко стана много бързо и нямах време.”

„Оставам с много добри спомени от Берое. Мога да кажа, че там се чувствах като вкъщи, като у дома си. Година и половина много добре се чувствах там.”

„Мисля, че утре играем контрола срещу Базел. Казаха, че може и да играя. Контролата срещу ЦСКА? Не знам… Те са добър отбор, ще гледам да направя хубаво впечатление срещу тях. Ще се постарая да играя на едно добро ниво”, добави още Хаджиев.