Старши треньорът на Берое Александър Томаш има сериозни проблеми с окомплектоването на състава за предстоящия двубой с Левски.

Наставникът няма да може да разчита на наказания Мешка. С контузии са Георги Ангелов, Вандерсон и Ерол Алкан. В групата за двубоя попадна юношата на клуба от отбора до 17 г. Никола Маринов и Стоян Иванов от тима до 19 г.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Никола Маринов, Александър Василев, Иван Минчев, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Драгош Фирцулеску, Рубен Бриджидо, Мартин Райнов, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Владимир Гаджев, Стоян Иванов и Алфредо.

Берое посреща Под Аязмото Левски в събота, 15 декември, от 17.30 часа. Срещата от 20-ия кръг на Първа лига ще можете да проследите в GONG.BG, DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

Владимир Вълков от Пловдив е главен арбитър на срещата.

Берое заема 5-та позиция с актив от 33 т., а гостите от София са 3-ти с 41 пункта. В последните си 5 шампионатни двубоя Берое записа 2 победи и 3 загуби, а „сините“ са с 2 победи, 1 равен и 2 загуби.

Водещ голмайстор за сезона до този момент  за „зелените“ е Мартин Камбуров с 12 попадения, а за противника е Станислав Костов с 15 гола.