Берое допусна втора поредна загуба по време на лагера в Белек, след като отстъпи с 0:1 от македонския Вардар Скопие. Футболистите на Александър Томаш стояха равностойно на своя съперник, но имаха много сериозни затруднения в последната фаза на изграждането на своите напаения. Играчите в „зелено“ създадоха малко опасни ситуации пред вратата на македонския тим. 

Педро Еуженио не взе участие и във втората контрола на старозагорци. Неговото състояние значително се е подобрило, но той все още не е в състояние да се завърне в игра. 

Футболистите на Берое умело владееха топката през голяма част от двубоя, но изпитваха много големи проблеми при преодоляването на защитата на Вардар. Македонците стояха много добре в дефанзивен план и успя да ограничи до минимум опасните ситуации пред тяхната врата.

Берое бе по-активният отбор в първите 25 минути на срещата. В 9-та минута Борислав Цонев отне топката, напредна и изведе Серджиу Негруц, който преодоля вратаря на Вардар и стреля от малък ъгъл, но в аут. 

Вардар изпусна много чисто положение в 15-та минута. Аце Стойков изведе Ваня Маркович сам срещу Георги Аргилашки, но вратарят на Берое спаси удара му. След това топката рикошира в играча на Вардар и излезе в аут. 

Берое организира много добра атака в 17-та минута, когато Антон Карачанаков направи отличен пробив по десния фланг, след което подаде към Милен Желев, а той продължи към Серджиу Негруц. Румънецът стреля много неточно в аут. 

Борислав Цонев отправи далечен удар в 30-та минута, търсейки изненадата, но топката излезе в аут.

Старши треньорът на Берое Александър Томаш направи доста промени в своя състав за началото на второто полувреме.

Единственото попадение в срещата падна в 60-та минута. Владица Бърдаровски изведе Якуп Бериша, пред когото се откри отлична възможност и той не пропусна да вкара. 

През второто полувреме футболистите на Берое така и не стигнаха до по-сериозен удар по посока на вратата на Вардар и не успяха да създадат голова ситуация.

Следващата контрола на Берое е в събота срещу Амкар Перм. 

Минута по минута:

90' Край на мача!

88' Леони се опита да изведе Камбуров сам срещу вратаря на Вардар, но защитник на македонския отбор успя да пресече и да изчисти топката. 

87' Никола Гавов влезе на мястото на Серджиу Негруц. 

80' Александър Енев влезе на мястото на Милен Желев. 

79' Мартин Райнов получи жълт картон за грубо влизане в краката на играч на Вардар. 

61' Георги Динков влезе на мястото на Веселин Пенев, а Марко Адамович е сменен от Мартин Камбуров. 

60' Гол за Вардар Скопие - 0:1! Владица Бърдаровски изведе Якуп Бериша, пред когото се откри отлична възможност и той не пропусна да вкара. 

46' Начало на второто полувреме!

45' Край на първото полувреме!

42' Удар на Маркович, но над вратата на Аргилашки. 

38' Блажевски стреля от фаул от около 22 метра, но топката премина на сантиметри встрани от левия стълб на вратата на Георги Аргилашки. 

30' Далечен удар на Борислав Цонев, но той е много неточен и топката излезе в аут. 

17' Антон Карачанаков направи отличен пробив по десния фланг, след което подаде към Милен Желев, а той продължи към Серджиу Негруц, който стреля много неточно в аут. 

15' Аце Стойков изведе Ваня Маркович сам срещу Георги Аргилашки, но вратарят на Берое спаси удара му. След това топката рикошира в играча на Вардар и излезе в аут. 

9' Борислав Цонев отне топката, напредна и изведе Серджиу Негруц, който преодоля вратаря на Вардар и стреля от малък ъгъл, но в аут. 

1' Начало на мача

Берое - Вардар Скопие 0:1 

0:1 Якуп Бериша 60'

Берое (първо полувреме): Георги Аргилашки – Иван Бандаловски, Камен Хаджиев, Павел Виданов, Веселин Пенев – Милен Желев, Карлос Охене, Марко Адамович, Борислав Цонев, Антон Карачанаков – Серджиу Негруц

Берое (второ полувреме): Душан Перниш – Емин Ахмед, Иван Иванов, Камен Хаджиев, Веселин Пенев – Кохей Като, Марко Адамович, Мартин Райнов – Милен Желев, Серджиу Негруц, Матеус Леони