Билетите за предстоящото домакинство на Левски срещу отбора на Берое от 7-ия кръг на Първа лига вече се в предварителна продажба.

Всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона, напомнят от официалния сайт на клуба.

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Берое отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Всички лица до 16 години ще бъдат допускани единствено с придружител и попълнена декларация.

Отборите на Левски и Берое се изправят един срещу друг на стадион „Арена Георги Аспарухов“ на 01.09.2018 г. (събота) от 21:00 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Пропуските за двубоя ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор А на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор А - 10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор В - 10 лв.

Сектор Б - 7 лв.

Сектор Г - 7 лв. (гости)

Абонаментни карти няма да бъдат издавани два часа преди началото на мача до края на срещата.