Наставникът на Берое Александър Томаш има сериозни главоболия преди мача с Ботев, който ще се състои в събота от 17:30 часа. Основните играчи в плановете му Александър Василев и Карлос Охене имат различни проблеми и не тренираха със своите съотборници, съобщи сайтът на клуба.

Дуото до последно ще бъде под въпрос. Но това не е единственият проблем пред специалиста, защото младият Никола Маринов също е с травма и отпада от сметките. Както е известно, трайно контузени са Георги Ангелов, Вандерсон и Владимир Гаджев.

Иначе играчите на Берое продължиха своята подготовка за двубоя с "канарчетата" в Пловдив. Старозагорци имаха едно следобедно занимание на клубната база под Аязмото във вторник, което протече с много настроение и енергия в играта. Тренировката включваше физически и упражнения с топка, както и тактическа част.

С тима тренираха четирима юноши от школата – Иван Гошев, Стоян Вергиев, Стоян Иванов, Валентин Иванов, които може да получат възможност за изява при толкова натежалите проблеми с контузени основни играчи.