Асът на Берое Мартин Камбуров вкара 193-ия си гол в елита на мача с Дунав, но не успя да донесе успех на отбора си. Битката в Стара Загора завърши наравно 1:1 и според 37-годишния таран, това са загубени точки за заралии. 

"За жалост изпуснахме две домакински точки, които можеше да вземем. За мен това не бешe добър мач за нас. Резултатите показват, че играем по-трудно. Не съм аз човекът да коментирам това. Има треньори и те ще преценят", заяви Камбуров и анализира защо според него се е стигнало до този развой.  

"Може би наистина отборите се затварят, но ние трябва да се нагодим на този начин на игра, защото всички, с изключение на Левски, ЦСКА и Лудогорец ще се затварят и ние трябва да свикнем да играем с тази игра и да си печелим мачовете и тук", заяви нападателят и разкри дали според него над тима тегне психологически проблем. 

"Поне върху мен няма психологически проблем. Играем си нормално, както играем и навън. Днес нямаше и късмет – два пъти в гредата и отиде в техния състезател. Не отдавам само на това, но трябва да работим повече и да се опитваме да побеждаваме и в домакинските мачове", заяви таранът и сподели дали ще може да играе във всеки мач. 

"Треньорът и ръководството ще дават оценки. Аз казах, че сигурно няма да мога да играя във всички мачове, но когато съм в игра ще дам всичко от себе си отборът да побеждава", завърши Камбуров.