Камбуров: Темата "Локомотив" е приключена за мен

Първа лига 13 август - 18:45, , стадион: Стадион Берое

1 : 1

FT

Ботев Пд Ботев Пд
Берое Берое

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

Darik radio излъчва се по Darik radio

Новото попълнение на Берое Мартин Камбуров заяви, че темата "Локомотив Пловдив" е приключена и в момента е съсредоточил вниманието си единствено към постигането на целите с новия си тим.

НА ЖИВО: Еуженио наказа Ботев, доверете се на Gong.bg

“Надявам се в процеса на работа да зарадвам публиката. Мога да кажа, че получих едно нормално отношение от страна на ръководството и от страна на треньорския щаб. Приеха ме много добре тук. Тренирам съвсем от скоро, от няколко дни. Надявам се в процес на работата да се опознаем още повече и разбира се да бъда полезен на отбора”, каза Камбуров.

“Не е важно задължително да се разпиша. Важното е отборът да победи, дали ще се появя в игра само треньор знае. Въпросът е тимът да постигне успех, защото тази победа ще ни качи в горната част на таблицата”, допълни той.

“Срещнах едно нормално отношение за името Камбуров от страна на ръководството и на Александър Томаш. Надявам се взаимно да си бъдем полезни. Хората, които са разбрали кой е Камбуров и какво е направил за Локомотив Пловдив, това интервю, когато си тръгнах може да си го пуснат и да видят за какво става въпрос. Срещу Камбуров има едни цифрички, които показват какво съм направил за Локомотив. В момента съм в Берое и темата Локомотив е приключила. До май месец имам договор и ще се опитам да се съсредоточа върху представянето си тук. Но все пак не мога да си тръгна от Локомотив, защото моето име е останало там”, каза още 36-годишният футболист.

“В Берое първата цел е челната шестица. Мисля, че отборът има голям потенциал и добри футболисти. Надявам се с моя опит да помогна на отбора. Нова обстановка е, може би ще ми трябва време за адаптация. Не мога да прогнозирам колко гола ще вкарам. Дано да се повече и отборът да си постигне целите” завърши Камбуров.

Свързани материали

  • Камбуров готов да дебютира за Берое срещу Ботев Камбуров готов да дебютира за Берое срещу Ботев
  • Берое привлече Мартин Камбуров! Берое привлече Мартин Камбуров!
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Берое Мартин Камбуров

Берое