Ветеранът Мартин Камбуров за пореден път донесе успеха на своя Берое, този път срещу Ботев Враца. Той обяви, че в този мач не е имало много футбол, но победата е била важна,з а да се излезе от тежката ситуация с поредни загуби на старозагорци.

"Много труден успех. Враца играят много добре от началото на сезона. С появата на Божинов много вдигнаха класата и направиха впечатляващи победи. Ние знаехме, че ще ни бъде много трудно, особено след нашите две загуби."

"Да, никак не беше лесно, но радостното е, че успяхме да издържим, защото накрая съперникът имаше своите ситуации. Трите точки бяха важни", заяви Камбуров пред DIEMA SPORT и даде рецептата за излизане от кризата.

"Аз лично от много години съм във футбола и винаги съм излизал от ситуациите с поредни загуби. Знаех, че ще стане с битка. Ако не толкова футболни качества, в този мач трябваше да покажем мъжество. Благодаря на всички момчета, защото "се сбихме" в този мач, както се казва. Футболът отсъстваше, но пък за нас беше важно да излезем."

"Не ни отиваше просто да сме в такава ситуация. 14-15 мача показахме много добри игри, нямахме загуба много време и с два мача да ни отиде целият сезон на кино, просто нямаше да ни отива. Трябва да победим Левски другата седмица и да завършим годината успешно", сподели още Камбуров и коментира предстоящия мач с Левски.

"Със сигурност с Левски ще бъде много различен мач. Там трябва да атакуваме, ако искаме да вземем нещо. Време е вече да покажем, че можем да играем срещу водещите отбори. Трябва да вкараме бързи голове, да атакуваме и да създаваме положения."

"Разбира се, че съм готов да вкарам на Левски. Но откакто съм в Берое, не съм им вкарал, макар да съм им реализирал много преди. Ще дам всичко от себе си, но не трябва само на мен да се разчита. Всички трябва да се раздадем", завърши 38-годишният нападател.